LA POLUL NORD ESTE NOAPTE POLARA SI SE VAD CURCUBEELE DE NOAPTE

marți, 25 august 2009

Încrederea în DUMNEZEU



"Aveţi încredere în Dumnezeu! - Nu trebuie să-i dăm lui Dumnezeu şi îngerilor indicaţii scrise, în care să schiţăm ce atape am dori să urmeze pentru a rezolva situaţia. În schimb, să avem ÎNCREDERE că ÎNŢELEPCIUNEA ŞI CREATIVITATEA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU vor găsi o soluţie mult mai bună decât şi-ar putea închipui vreodată mintea omenească. Amintiţi-vă: Dumnezeu vrea să fiţi fericiţi"
Doreen Virtue

Încrederea nu poate fi decât totală!


Copilaşul are încredere totală în mama sa!


Puii animalelor au încredere totală în mama lor!


Floarea soarelui are încredere totală în Soare!


Câinele are încredere totală în stăpânul său!


Într-o Familie Adevărată soţul are încredere totală în soţia lui, iar soţia are încredere totală în soţul ei!

Suspiciunile sunt viermii sufletului!

Nefârtate crede în Dumnezeu şi se înfioară. Nefârtate nu are încredere. Nefârtate este foarte suspicios. Aşa cum face el altora, tot aşa crede că îi fac şi ceilalţi lui - ceea ce este adevărat, conform Legii Cauzei şi Efectului.

Hoţul nu poate avea încredere niciodată în ceilalţi, la fel şi mincinosul...

Hoţul crede că toţi ceilalţi sunt ca el - el trăieşte în lumea pe care şi-a creat-o singur - în lumea hoţilor. Hoţul nu poate avea încredere în cei care sunt cinstiţi.

Mincinosul crede că toţi cei din jurul său mint - el este în perfectă rezonanţă cu lumea minciunii - nu poate avea încredere în cei care spun adevărul.

"...Dumnezeu a creat sufletul vostru "după chipul şi asemănarea lui". El cuprinde esenţa sau scânteia divină, care nu se poate stinge, nu se poate murdări şi nu va putea să vă fie luată vreodată." citat din cartea Vindecarea cu îngeri, Prof. Dr. Doreen Virtue, editura Adevăr Divin, Braşov 2007, tradusă din limba engleză de Prof. Dr. Constantin Mihail Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu