LA POLUL NORD ESTE NOAPTE POLARA SI SE VAD CURCUBEELE DE NOAPTE

sâmbătă, 5 septembrie 2009

miercuri, 2 septembrie 2009

Naţionalism şi cosmopolitism - Bogdan Petriceicu Hasdeu

"Să trăiască românismul!... El este pentru noi prima condiţiune ca să putem iubi umanitatea. El este pentru noi prima condiţiune pentru ca să putem iubi libertatea!... El este pentru noi prima condiţiune pentru ca să putem iubi adevărul. Românismul este umanitate, libertate şi adevăr... Cosmopolitismul - egoism, sclavie şi minciună!"

Din discursul rostit de Bogdan Petriceicu Haşdeu, primind preşedinţia Societăţii "Românismul", în şedinţa din 15 noiembrie 1869. (din cartea "NAŢIUNEA, ETERNA IUBIRE... - Vlad Hogea - editure Samizdat, Bucureşti 2005)
"Ştiţi, mi s-a apus că sunt discipolul unui mare maestru", începu el. "Credeţi că sunt? Ţin mult să aflu ce gândiţi despre asta. Fac parte dintr-o societate de care cu siguranţă aţi auzit, şi şefii care îi reprezintă în exterior pe maeştrii secreţi, mi-au spus că, pentru serviciile pe care le-am făcut societăţii, m-au acceptat ca ucenic. Mi-au mai spus că într-o bună zi voi putea deveni un iniţiat de prim rang în această viaţă." Lua totul în serios, aşa că stăturăm mult de vorbă.

Răsplata, indiferent de natura ei, este întotdeauna plăcută, mai ales aşa-zisa răsplată "spirituală" pentru cel ce este indiferent la onorurile acestei lumi. Altfel spus, pentru cel ce nu reuşeşte în această lume, este plăcut să facă parte dintr-un grupşi să fie remarcat de cineva pe care îl consideră drept un personaj de o mare valoare spirituală: este plăcut să lucreze împreună cu alţii pentru o cauză nobilă şi este drept să i se acorde o recompensă pentru serviciile aduse [...].


Într-o lume în care reuşita ţine loc de valoare morală, acest gen de satisfacţii personale este subânţeles şi încurajat. Dar să auzi pe cineva spunând că este discipolul unui maestru, sau să se mândrească cu asta, duce în mod evident la formele cele mai urâte de exploatare. Din nefericire aceste relaţii măgulesc atât pe exploatator cât şi pe exploatat. Aceste satisfacţii personale sunt considerate (în mod fals n.r) drept un progres pe calea spirituală, şi ele devin cu atât mai urâte şi mai brutale cu cât între disciăpol şi maestru se interpun tot felul de intermediari, îndeosebi când maestrul se află într-o altă ţară sau este inaccesibil într-un fel sau altul, ori când nu există contact fizic direct între discipol şi maestru. Inaccesibilitatea şi lipsa de contact direct deschid poarta decepţiilor sau iluziilor, minunate dar puerile, iar aceste iluzii sunt exploatate de cei vicleni, de cei lacomi de glorie şi putere. [...]

Umilinţa nu cunoaşte deosebirea dintre superior şi inferior, dintre MAESTRU ŞI DISCIPOL. Atâta timp cât subzistă distincţia între maestru şi discipol, între REALITATE şi VOI ÎNŞIVĂ, înţelegerea nu este posibilă. Pentru a înţelege ADEVĂRUL nu este nevoie nevoie nici de maestru nici de discipol sau ucenic. ADEVĂRUL este înţelegerea a ceea ce este clipă de clipă, fără povara sau reziduul clipei precedente.

Recompensele nu fac decât să întărească eul (ego-ul n.r), eul care ignoră umilinţa (...)

"Pretindeţi că MAESTRUL nu există, că faptul de a mă considera discipolul său nu este decât o iluzie?" întreabă el.
 
Că maestrul există sau nu este lipsit de importanţă. Este important doar pentru exploatator, pentru societăţile şi şcolile secrete; însă pentru omul care caută ADEVĂRUL - adevărul care dă suprema fericire - această întrebare este lipsită de sens (...)
 
Fără cunoaşterea de sine iluzia este inevitabilă. Este un lucru copilăresc să primiţi o învăţătură sau să acceptaţi să fiţi aceasta sau aceea. Feriţi-vă de omul care vă oferă o răsplată, pe lumea aceasta sau pe cealaltă."
 
Krishnamurti - Comentarii asupra Vieţii - Editura Herald, Bucureşti
(În carte nu există majusculele folosite de mine)

Rugăciunea Sfântului Francisc din Assisi

Doamne, fă din mine unealta Păcii Tale
Acolo unde este ura să aduc iubire,
Acolo unde este ofensa să aduc iertare,
Acolo unde este dezbinare să aduc unire,
Acolo unde este greşeala s-aduc adevar,
Acolo unde este neîncredere să aduc credinţa,
Acolo unde este disperare să aduc speranţa,
Acolo unde este întuneric să aduc lumina Ta,
Acolo unde este tristeţe să aduc bucurie.

O, Stăpane, nu te-am cautat atât
Spre a fi consolat... cât pentru a consola,
Spre a fi înţeles... cât pentru a înţelege,
Spre a fi iubit... cât pentru a iubi.

Deoarece:
Dand... primeşti,
Pierzând... găşesti,
Iertând... eşti iertat,
Murind... reînvii la viaţa eternă!

marți, 1 septembrie 2009

MISTERELE DIN BUCEGI - ARTICOL PRELUAT DE PE BLOGUL "ADEVĂRUL TE VA ELIBERA!"

"Ieri, venind de la servici, un coleg ne-a povestit, tuturor celor aflati in masina ce transporta personalul, ca citise cu o seara inainte despre niste descoperiri uimitoare facute in Muntii Bucegi, in vara anului 2003. Curiozitatea caracteristica m-a facut sa caut si eu materialul respectiv pe hub-ul retelei mele de net si am ramas uimita. Articolul respectiv este legat de cartea “VIITOR CU CAP DE MORT” scrisa de RADU CINMAR. El relateaza in cartea sa experienta traita de Cezar Brad, expert in studierea si cercetarea fenomenelor stranii, pe parcursul evenimentelor socante petrecute in Muntii Bucegi. Spionajului geodezic al Pentagonului a reperat in anul 2002, din satelit, o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand spatiul gol identificat in interiorul muntelui nu avea corespondenta cu exteriorul, ci incepea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. In al doile rand, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului. Scanarea din satelit a muntelui a evidenţiat două blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului şi sfârşitul lui şi respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca şi cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau semisferă, care se afla la capătul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Ansamblul tunel-semisferă se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastă numite Babele. De fapt, verticala ieşea la aproximativ 40 de metri între Babele şi Sfinxul din Bucegi.


Echipa de la Pentagon a observat că barajul energetic semisferic are exact aceeaşi frecvenţă de vibraţie şi aceeaşi formă ca cel dintr-o altă structură subpământeană foarte secretă pe care ei o descoperiseră înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp după descoperirea din subsolul Irakului s-a declanşat războiul şi după câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectivă, despre care irakienii nu ştiau absolut nimic. Oricât s-au străduit, nu au reuşit să penetreze zidul energetic, iar întreaga operaţiune era ţinută în cel mai mare secret.

Aceasta a generat deschiderea cercetarilor facute de catre masonerie, cativa romani si binenteles reprezentanti ai Pentagonului. Forarea in interiorul muntelui a avut loc in ultimele zile ale lunii iulie 2003. Galeria rezultata semana cu un tunel de metrou, era perfect slefuita si ducea pana la tunelul descoperit din satelit. La capătul apropiat al tunelului se afla o poartă imensă din piatră care se deplasase prin culisare spre stânga. Înaintea acestei porţi uriaşe se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipă de intervenţie specială s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil şi l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (rocă, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefăcea imediat în praf fin. Dincolo de barajul energetic, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensă din rocă solidă. În peretele tunelului, în faţa porţii se afla o zonă pătrată cu latura de 20 cm perfect finisată pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu vârful în sus. Pătratul şlefuit se află între imensa poartă de piatră şi barajul energetic invizibil.Trecand de acest baraj energetic cu ajutorul lui Cezar Brad au ajuns in Marea Galerie care era luminată, fără să conţină totuşi nici-o sursă de lumină. La o distanţă mult mai mare, în depărtare, se vedea o lumină albastră, ce scânteia ca o stea. Înregistrările din satelit arătau existenţa unui spaţiu imens la capătul Marii Galerii, dar acesta era şi el protejat de un ecran energetic. Lumina albastră de la capătul galeriei este doar reflexia unei porţiuni din scutul energetic protector al uriaşei săli în formă de aulă. Marea Galerie se termină brusc în aula gigantică din interiorul muntelui care avea o înălţime de 30 de metri şi o lungime de 100 metri. Sala Proiecţiilor este delimitată de scutul energetic şi are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Sala Proiecţiilor avea jumătatea din spate acoperită de zidul de rocă. În acel masiv perete din piatră, înalt de circa 10-12 metri, erau dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în faţă, iar celelalte două – simetric, de o parte şi de alta a acesteia şi sunt luminate difuz, într-o nuanţă verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român şi SUA.

Începând din faţă, de la intrare, Sala Proiecţiilor conţine un şir de mese imense din piatră, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, există un alt şir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înălţime mai mică de doi metri. Fiecare masa gazduia proiecţii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezintă caracteristicile mai multor rase de fiinţe inteligente – care nu toate aveau aparenţă umană – şi un domeniu al religiei.

Mai departe se află un tablou de comandă înfăţişând simboluri geometrice precise de diferite culori. Există şi două manete care pot culisa pentru a comanda ceva. În centrul panoului se află un buton roşu mai mare decât restul. Scopul butonului este arătat într-o hologramă explicativă: o imagine a Pământului de la vreo 25 km înălţime apoi se arată lanţul munţilor Carpaţi.

După tabloul de comandă există un pătrat mare cu latura de trei metri pe care se află o amforă. În mijlocul pătratului se află un dom care proiectează o imensă hologramă cu elemente în mişcare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de îndepărtat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evoluţionistă a lui Darwin este astfel complet falsă. Adevărata origine a omului este înfăţişată holografic într-o formă condensată. După aceste lecţii de adevăr, se poate spune că 90% din istoria oficială a omenirii este falsă şi contrafăcută. Incredibil, dar ceea ce se consideră că s-a petrecut cu adevărat este în mare parte minciună, în timp ce miturile şi legendele popoarelor sunt aproape în totalitate adevărate. Această stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme şi conflicte între oameni.

Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele “fantezii” ale savanţilor, cum ar fi hilara teorie a dispariţiei dinozaurilor în urmă cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru că proiecţia holografică arată clar cum s-au petrecut lucrurile în realitate.

Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare având un tablou de comandă asemănător cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se îndreaptă pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Cel din stânga duce undeva în Egipt, într-un ansamblu secret şi încă nedescoperit care se află sub nisip. Tunelul din dreapta ajunge la o structură similară dar mai mică din podişul Tibet. Din acest al doilea tunel există ramificaţii secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaţilor, iar o alta se îndreaptă spre structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. Apoi, în continuare, există încă o ramificaţie până în subsolul podişului Gobi din Mongolia.

Al treilea tunel, plasat central între celelalte două, face obiectul unui secret mondial asupra căruia SUA dorea garanţii foarte ferme. Tunelul central coboară în interiorul scoarţei planetei şi poate oferi un răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui şi a celor care au construit-o.

Autorul afirmă în încheiere că se făceau pregătiri intense secrete pentru o expediţie mai întâi prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet şi în final prin cel central către interiorul Pământului. Plecarea urma să aibă loc în septembrie 2003. Oricum celor interesati de descoperiri si mistere le recomand sa gasesaca cartea si sa o citeasca in intregime. Vor gasi lucruri foarte interesante si fascinante totodata." articol scris de Vulpita in 2008.

Va imbratisez cu drag!!! - DANIIL

luni, 31 august 2009

O POSTARE DUREROASĂ!

NU UCIDEŢI! - ACEASTA ESTE UNA DINTRE PORUNCI.

Porunca nu spune "Nu ucideţi oameni!". Porunca spune clar: "SĂ NU UCIZI!"

Filmul următor arată realităţile de pe planeta noastră dragă, planetă care în multe locuri nu mai are lacrimi să-şi mai plângă copiii! Nu se recomandă persoanelor prea sensibile!

ANIMALELE SUNT PRIETENELE MELE! - EU ÎMI SUSŢIN PRIETENII!

ÎNAINTE DE A NE ÎNDREPTA GÂNDURILE SPRE TĂRÂMURILE DE DINCOLO, TREBUIE SĂ SALVĂM TĂRÂMURILE DE AICI - CE PRETENŢII AM PUTEA AVEA SĂ TRĂIM ÎNTR-O CASĂ DIN PARADIS, DACĂ NU SUNTEM ÎN STARE SĂ SALVĂM CASA ÎN CARE LOCUIM ACUM - PLANETA PĂMÂNT

AVERTISMENT!
URMEAZĂ UN FILM NERECOMANDAT OAMENILOR SLABI DE INIMĂ.
URMEAZĂ SĂ VEDEŢI CARNEA CEA DE TOATE ZILELE, PE CARE O CONSUMĂ MAJORITATEA OAMENILOR!