LA POLUL NORD ESTE NOAPTE POLARA SI SE VAD CURCUBEELE DE NOAPTE

miercuri, 10 iunie 2009

FOARTE IMPORTANT ! ! ! ! ! - UN FILM CARE MERITĂ VĂZUT ! ! !

Am primit un e-mail de la prietenii mei de la "Quan-Yin Bucharest Center"
Mesajul este următorul:

"Bună!

De Ziua Mondială a Mediului, pe 5 iunie,

filmul cu subiect ecologic "HOME"

a fost lansat simultan în peste 50 de state ale lumii, în săli de cinema, DVD, pe internet şi la televiziune. Este una din cele mai remarcabile producţii de cinema care îmbină arta (muzica şi imagini deosebit de bune) cu ştiinta (documentar exceptional) ca sa le aduca oamenilor la cunoştinţă ... realitatea nu prea grozavă în care ne aflam.

Directorul Filmului, Yann Bertrand, a câştigat de curând premiul "Campionul Pamântului" - prin Programul Mediului de la Natiunile Unite, a muncit 18 luni la filmul acesta, cu speranţa ca sa le aduca aminte oamenilor acestei planete despre responsabilitatea comună pe care o avem, fiecare din noi, din fiecare colţ al lumii, indiferent unde trăim, pentru planeta noastră, responsabilitatea de a trai o viaţă în care conjugarea verbelor a distruge, a consuma, a avea, a ucide, a produce, sa fie inlocuite cu verbele: a conserva, a pastra, a îngriji, a avea masura, a respecta!

Yann Bertrand a comentat despre industria de carne: "sa consumi carne mai puţină este, cu siguranţă, o cale de a trăi mai bine, de a reduce CO2 şi metanul din atmosferă. Pentru că, din nefericire, carnea este responsabila pentru defrişările uriaşe şi în ziua de azi costă o cantitate imensa de energie. În afară de aceasta, zootehnia este una din cele mai mari surse de gaze de seră, înaintea transportului, deci trebuie să conştientizăm acest lucru, pentru că metanul este de 20 de ori mai puternic ca şi gaz de seră decit CO2. De aceea, reduceti consumul de carne, este bine şi pentru natură, şi pentru mediu.


Filmul "Home"
http://www.youtube.com/user/homeproject

Cu subtitrare în limba română:

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&feature=channel_page

(trebuie sa aveti high speed internet, altfel nu se incarca bine)

Merita vazut, pentru toti cei care doresc sa inteleaga in ansamblu situatia cu care ne confruntam, filmul acesta spune totul!


Vizionare placuta!

Daniela"

*
VĂ ROG SĂ-I ANUNŢAŢI PE TOŢI CEI CARE SUNT IUBITORI AI ACESTEI FRUMOASE PLANETE CARE ESTE MAMA NOASTRĂ TERRA ! ! ! ! !
*

ACEST FILM DOVEDEŞTE REALITATEA AFIRMAŢIEI:
TOŢI SUNTEM UNU!





VĂ MULŢUMIM ÎN NUMELE PĂMÂNTULUI!


DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!
PACE, LUMINĂ ŞI IUBIRE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu