LA POLUL NORD ESTE NOAPTE POLARA SI SE VAD CURCUBEELE DE NOAPTE

vineri, 1 mai 2009

PROTECŢIA ÎMPOTRIVA AGRESIUNILOR PSIHOTRONICE

În legătură cu Megaliţii României menţionaţi de domnul general Emil Strainu, urmăriţi postarea "Misiunea România" din data de 17 aprilie 2009.

Pentru a înţelege mai bine ceea ce înseamnă agresiune psihotronică, vă recomand să citiţi postarea "Legea Rezonanţei" din 3 aprilie 2009.

Nu ne interesează aici modul în care sunt produse aceste atacuri, ci modul în care trebuie să scăpăm de ele dacă am fost afectaţi şi modul în care aceste agresiuni pot fi evitate. Nu înseamnă că orice necaz sau problemă cu care ne confruntăm reprezintă o agresiune psihotronică sau magie neagră.

Voi da două exemple:


Primul exemplu:
Un personaj, X a fost afectat de un asemenea atac psihotronic o perioadă îndelungată, de ordinul săptămânilor. Acest atac l-a determinat să amplifice în el ura faţă de cineva.
Acest personaj nu a mai rezistat, fiind nevoit să plece în altă localitate la rude. Aici agresiunea nu s-a mai manifestat. După câteva zile s-a întors, iar agresiunea a revenit. Deci problema trebuia rezolvată la faţa locului.
Personajul X nu ştia însă că această ură era cea care menţinea (prin rezonanţă) deschis canalul de atac asupra lui.
Ce s-a întâmplat de fapt? Atacul psihotronic era de fapt pe aceeaşi frecvenţă sau spectru de frecvenţe corespunzător urei sale. Acel om X, era un om bun la suflet, însă ura lui a început să crească favorizând atacul.
Pentru a-l ajuta, un prieten apropiat l-a sfătuit să încerce să-şi amplifice iubirea din suflet. Mai întâi iubirea faţă de fiinţele pe care le-a iubit dintotdeauna, apoi iubirea faţă de natură şi faţă de Întreaga Creaţie, iubirea faţă de Dumnezeu, iubirea faţă de sine însuşi, iubirea faţă de cei care au produs atacul psihotronic şi de asemenea iubirea faţă de cei pe care i-a urât.
Făcând acest lucru, ca prin minune în doar câteva ore atacul psihotronic a dispărut.

Al doilea exemplu:
Un personaj Z era prieten cu un aşazis cunoscător spiritual Y ( guru fals). Personajul nostru Z nu era de acord cu multe dintre ideile acelui Y, însă unele teorii ale lui Y l-au influienţat. După un timp, canalele de legătură prin rezonanţă dintre cei doi fiind create, Y a început un atac psihotronic asupra lui Z, ca de altfel asupra multor altor personaje.
Z nu ştia ce i se întâmplă, având dureri psihice de nesuportat.
Doar după câteva săptămâni când i-a venit ideea (fiindu-i inspirată probabil de un înger păzitor) să spună mental cu toată forţa sufletului său că se leapădă de toate teoriile lui Y (ca o ultimă soluţie), dintr-o dată atacul a încetat, totuşi rămânând sechele câteva zile sau chiar săptămâni..
Din acel moment personajul Z se străduieşte să-şi consacre întreaga viaţă lui Dumnezeu şi întregii Creaţii.


"Ceea ce nu te distruge te face mai puternic." (Nietsche)

Proverbe foarte cunoscute în acest sens:

"Nici un fir de păr nu cade fără ştirea Creatorului"
"Dumnezeu nu-ţi dă niciodată mai mult decât poţi duce."
"Doamne, nu-i da omului mai mult decât poate duce, că duce..."

Sfaturi:




  • Trebuie să evităm magia neagră şi vrăjitoarele.



  • Când mergem la biserică, casă de rugăciune sau templu să o facem cu sufletul deschis şi nu cu inima împietrită.



  • Să ne consacrăm fiecare moment, fiecare zi şi întreaga viaţă lui Dumnezeu şi să îl rugăm să ne ajute să devenim unelte divine în mâinile Lui.



  • Trebuie să avem încredere în Dumnezeu, şi nu doar credinţă. Aceasta va mări încrederea în sine, lucru punctat în emisiune de dl. general Emil Străinu.



  • Să fim vigilenţi la tot ceea ce vi se întâmplă neobişnuit.



  • Trebuie să urmăm cuvintele lui Isus "Iubeşte...!". Să nu uităm că toate fiinţele sunt aproapele nostru, nu doar oamenii.



  • Să ne iubim duşmanii deoarece iubind o sursă de energie negativă opreşti sau cel puţin diminuezi transmisia acelei energii către tine.



  • Să evităm cuvintele negative atât din gând cât şi din vorbe, deoarece "La început a fost Cuvântul..." şi fiecare cuvânt are forţa lui, emite o energie (nu doar sonoră). Aşa cum o vorbă bună devine binecuvântare, tot aşa un cuvânt rău devine un mic blestem (un mic atac psihotronic asupra celui către care este îndreptat).



  • Să acceptăm schimbarea, deoarece singurul lucru neschimbător pe lumea aceasta este schimbarea.



  • Trebuie să evităm rezonanţa negativă a uciderii animalelor (unele practici de magie neagră se bazează chiar pe asta) şi prin ucidere sau consumul animalelor sacrificate (care înainte să moară au rezonat puternic cu frica, groaza şi teroarea - energii care au rămas în trupurile lor moarte) intraţi şi dvs. în rezonanţă cu aceste energii deschizând posibile canale de recepţie pe aceste game de frecvenţe. Ceea ce mănânci aceea devii! http://www.viatasiiubire.blogspot.com/ ).



SĂ NU UITĂM:



"DUMNEZEU L-A CREAT PE OM DUPĂ CHIPUL ŞI ASEMĂNAREA LUI" (Geneza)



"CUNOAŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI ŞI VEI CUNOAŞTE ÎNTREG UNIVERSUL!" (Pe frontispiciul Templului din Delphi - cu 2500 ani în urmă)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu