LA POLUL NORD ESTE NOAPTE POLARA SI SE VAD CURCUBEELE DE NOAPTE

sâmbătă, 16 mai 2009

DESPRE EMISIUNEA "ARTELE DIVINATORII, NORMAL SAU PARANORMAL"

.
Pentru mulţi inventarea primului bec de Edison a fost un lucru paranormal.
Cu 70 de ani în urmă existau încă persoane la ţară, care credeau că radioul este un lucru paranormal.
Cu câteva două sute de ani în urmă, posibilitatea ca omul să zboare era o aberaţie în mintea multora.
Există multe alte asemenea exemple.

Tot ceea ce scapă puterii de înţelegere a omului este considerat paranormal, iar după ce se reuşeşte demonstrarea ştiinţifică a unui fenomen, acesta devine din paranormal, foarte normal.

Se recomandă ca acela care nu ştie foarte bine să conducă un automobil şi să-i controleze comenzile, acela să nu iasă cu el pe şosele. Tot aşa şi artele divinatorii. Dacă nu te pui în armonie cu Lumea Spirituală şi dacă nu îţi acordezi sistemele interiore de recepţie şi emisie NUMAI PE FRECVENŢE BENEFICE (prin artele divinatorii se recepţionează şi se transmit mesaje dinspre şi înspre lumile nevăzute - vezi postarea Legea Rezonanţei - ), există riscul să vi se transmită foarte multe informaţii false şi informaţii foarte nebenefice, şi chiar să păţiţi ceva FOARTE GRAV.

Vă dau un exemplu:
Cineva poate "să se joace" cu Tarotul (sau cu alte unelte divinatorii) şi primeşte o informaţie care-l îngrozeşte. Această informaţie devine o sugestie negativă foarte puternică. Această sugestie negativă, fiind alimentată de frica persoanei care "s-a jucat", devine o autosugestie obsesesivă. Autosugestiile puternice pot să devină realitate, deoarece ştim că mintea este cea mai puternică armă (vezi postarea Puterea Minţii). Astfel printr-o rezonanţă negativă necontrolată, se poate ajunge la o tragedie.

Invitaţii emisiunii din acestă seară (15 mai 2009) au punctat foarte bine faptul că persoana care practică o artă divinatorie, poate prelua energia negativă a persoanei pentru care realizează acea artă divinatorie. Ştim de la fizică faptul că Natura înseamnă şi un schimb permanent de energii între sisteme, în cantităţi mai mari sau mai mici, în funcţie de "distanţa" dintre sisteme şi de dimensiunea canalului de transmisiune dintre ele.

Vă voi da trei exemple foarte clare în acest sens:
1) Unii medici psihiatrii încep să o ia razna, deoarece preiau cantităţi mari din energia negativă a bolnavilor pe care îi tratează.
2) Unii preoţi au povestit că în zilele dinainte de Paşte le este foarte greu şi se simt foarte obosiţi. De ce? Pentru că preiau foarte multă energie (în cea mai mare parte negativă) de la credincioşii care se spovedesc şi care scapă astfel de povara energetică cu care erau încărcaţi.
3) O persoană X se întâlneşte cu o persoană Z care are un necaz. Persoana Z începe să i se plângă persoanei X, descărcându-şi oful. După ce se despart, de multe ori persoana X are o stare proastă, iar persoana Z se simte mult mai bine pentru că a scăpat de o mare parte din energia negativă. Binenţeles, persoana Z preia o parte din energia benefica a persoanei X, persoana X putându-se simţi chiar epuizată.

Toate aceste trei cazuri au un punct comun şi anume faptul că persoanele binevoitoare, fără să cunoască mecanismul foarte bine, "o păţesc".

Care este soluţia? Soluţia este simplă: medicul psihiatru, preotul, persoana X sau practicantul de arte divinatorii (etc.) trebuie mai întâi să reuşească să devină o UNEALTĂ ÎN MÂNA CREATORULUI şi trebuie să-şi cunoască foarte bine "meseria" (adică să fie iniţiaţi de cunoscători).

Toate acţiunile din exemplele 1,2,3 sunt acţiuni care pot fi făcute în două feluri:
1) EGOTIC - adică "EU sunt cel care te-am ajutat";
2) CA UNEALTĂ A LUI DUMNEZEU, detaşat - adică "Creatorul te-a ajutat prin mine!"

Cazul 1: este cel clasic pe care îl pun în practică majoritatea oamenilor (egotic).
Cazul 2: este rar pus în practică de oameni. Există oameni care înainte de a începe o acţiune importantă (intervenţie chirurgicală, practicarea unei arte divinatorii, tratament bioenergetic, spovedanie, etc) spun o rugăciune de genul: "Doamne, Tată Ceresc, îţi consacru ţie acestă acţiune pe care o voi face în continuare.Te implor cu umilinţă să mă foloseşti ca unealtă în Mâinile Tale, ca pe un canal prin care Tu preiei energia de la omul căruia vreau ca Tu să-i faci bine prin mine! Facă-se voia Ta! "

Întreaga viaţă ar trebui să ne-o consacrăm lui Dumnezeu, iar dimineaţa, pe lângă rugăciunile obişnuite, ar trebui să spunem cu toată puterea fiinţei noastre următoarele cuvinte (sau alte cuvinte care ni se potrivesc fiecăruia dintre noi în parte): "Doamne, Tată Ceresc, îţi dedic Ţie toate rezultatele acţiunilor pe care le voi face cu mintea, cu vorba sau cu fapta, în toată această zi, până mâine dimineaţă la următoarea rugăciune. Preia Tu toate aceste rezultate ale faptelor mele şi foloseşte-mă ca unealtă în Mâinile Tale. Facă-se voia Ta!"

Înainte de fiecare acţiune importantă pe care urmează să o facem, ar trebui să procedăm astfel.

Trebuie să ţinem cont şi de faptul că nu orice acţiune pe care vrem să o facem este în armonie cu Voinţa Divină şi de aceea la sfârşit am adăugat "Facă-se voia Ta!". Dacă anumite lucruri pe care vrem să le facem nu trebuie să se întâmple, atunci vom fi împiedicaţi într-un fel sau altul să le facem (cu condiţia să fim în ARMONIE CU VOINŢA DIVINĂ)

Ce înseamnă ARMONIE CU VOINŢA DIVINĂ? - Înseamnă să ne trăim viaţa respectând Legile Naturii, Legile Universului, Legile Creatorului. Necunoaşterea legii nu te scuteşte de pedeapsă în cazul în care ai încălcat acea lege.

Care sunt aceste legi? - O parte dintre ele: Legea Cauzei şi Efectului - ceea ce semeni, aceea vei culege (echivalentul în fizică a legii acţiunii şi reacţiunii), Legea Rezonanţei (vezi postarea), Legea Iubirii (o ştim de la Isus), etc. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper să reuşesc să le prezint pe larg în viitor.

P.S. În emisiune s-a precizat despre miracolele binecuvântatei argile albastre din România. Poate aţi văzut în farmacii sau auzit de argila albastră din Râciu (localitatea în care locuiesc).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu