LA POLUL NORD ESTE NOAPTE POLARA SI SE VAD CURCUBEELE DE NOAPTE

joi, 25 iunie 2009

SĂ VORBIM DESPRE ROMÂNIA NUMAI DE BINE! - SĂ NE RUGĂM PENTRU ROMÂNIA ŞI PENTRU FRUMOASA NOASTRĂ PLANETĂ!


Toate gândurile noastre, toate vorbele noastre, nu doar cele cu privire la ţară şi neam, dar şi toate celelalte produc efecte (pozitive sau negative) în conştiinţa întregului popor şi de asemenea la nivelul întregii planete.

Noi suntem ceea ce gândim!

Am auzit de nenumărate ori români care vorbeau urât despre România şi despre Poporul Român. Cunosc pe cineva (român) care spunea că urăşte România...

De ce să ne mai mirăm de situaţia pe care o vedem în jurul nostru?

Conform Legii Cauzei şi Efectului, ceea ce semănăm aceea vom secera...

Fiecare gând al nostru poate să ajute România sau poate să creeze un efect negativ, pe care îl suportă nu numai cel care l-a produs, dar şi întreaga populaţie.

Toţi suntem unu pe această mică suprafaţă (România) şi pe acest fir de nisip (Pământul) de undeva din vastul Ocean al Universului.

De aceea, TREBUIE SĂ NE STRĂDUIM să punem lângă gândurile negre care încă persistă, cât mai multe gânduri frumoase despre România şi Poporul Român, cât mai multe gânduri frumoase la adresa tuturor oamenilor din România şi de pe întreaga Planetă... Cât mai multe gânduri frumoase la adresa tuturor fiinţelor...
Nu este uşor: dacă ne luptăm cu gândurile negre, cu siguranţă acestea vor învinge, deoarece această luptă le va alimenta cu energia de care au nevoie. Pe lângă acesta gânduri negre trebiue să plantăm cât mai multe gânduri luminoase, gânduri frumoase la adresa tuturor. Atunci când gândurile noastre frumoase le vor întrece pe cele întunecate, acestea din urmă vor începe să piardă din putere, nemaiavând energia necesară pentru a exista.
Gândurile sunt vii, totul este viu! Întreaga Creaţie este vie!

Lângă un gând de genul "Românii sunt aşa şi pe dincolo..." trebuie să adăugăm cel puţin zece gânduri de genul "Îi mulţumim Domnului pentru că ne-a dăruit o ţară aşa de frumoasă!" sau "Poporul Român este un popor harnic, înţelept şi plin de iubire...", chiar dacă există printre noi foarte multe persoane care nu gândesc aşa.

Prin aceste gânduri frumoase vom alimenta egregorul Poporului Român, dar şi al întregii Planete cu energia de care are nevoie pentru a face faţă situaţiei grele în care ne aflăm cu toţii.

Aceste gânduri frumoase trebuie să fie cultivate în fiecare clipă a vieţii noastre. De multe ori nu reuşim... Dar TREBUIE SĂ NE STRĂDUIM, IAR DACĂ NE AJUTĂM PE NOI ÎNŞINE, ŞI DUMNEZEU NE VA AJUTA!

Să ne rugăm dimineaţa când ne trezim şi seara înainte de culcare pentru România, pentru semenii noştri, pentru întreaga planetă! Puterea rugăciunii este mult mai mare atunci când este făcută de mai multe persoane în acelaşi timp.

Hristos spune: "Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor" (Matei 18:20)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu