LA POLUL NORD ESTE NOAPTE POLARA SI SE VAD CURCUBEELE DE NOAPTE

luni, 29 iunie 2009

BLOGUL "VIAŢĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE" - ARGUMENT

.

Acest blog este conceput cu scopul de a-i ajuta pe oameni ca prin propria înţelegere şi intuiţie SĂ DESCOPERE CEEA CE EXISTĂ DEJA.

Informaţiile prezentate aici nu sunt invenţiile cuiva, ele există dintotdeauna, însă pe măsura progresului ştiinţelor, tehnicii şi evoluţiei omenirii, anumite aspecte devin clare ca lumina zilei, chiar dacă erau de neconceput înainte.

Culeg aceste informaţii cu ajutorul lui Dumnezeu, din foarte multe surse considerate autentice, dar şi din experienţa proprie.

Părerile sunt foarte diverse, mentalităţile popoarelor sunt diferite, însă esenţa spirituală este aceeaşi.

BLOGUL "VIAŢĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE" ÎNDEAMNĂ LA CUGETARE LIBERĂ.

FIECARE POSTARE ÎNDEAMNĂ LA CERCETARE. Nu luaţi informaţiile de pe acest blog ca fiind sută la sută sigure. Există posibilitatea apariţiei unor erori sau informaţii greşite, ÎNSĂ PRIN CERCETAREA INDIVIDUALĂ, PRIN INTROSPECŢIE ŞI ASPIRAŢIE SPIRITUALĂ puteţi primi confirmarea sau infirmarea celor prezentate în blog.

Una dintre cele mai nocive axiome care au apărut vre-o dată în istoria omenirii în care ne aflăm este: „Crede şi nu cerceta!”, manifestată în diferite societăţi şi religii sub formulări diferite şi sub diferite aspecte. Literele sunt „moarte”; iar dacă nu punem în aplicare ceea ce studiem totul este în van.

Mulţi dintre cei care se află în pragul morţii se agaţă cu disperare de viaţă pentru că îşi dau seama că nu au trăit cu adevărat. Trebuie SĂ TRĂIM CU TOATĂ FIINŢA ŞI SĂ EXPERIMENTĂM CEEA CE STUDIEM, însă, TREBUIE SĂ FIM PRUDENŢI!

CU CÂT URCĂM MAI SUS, CU ATÂT TREBUIE SĂ NE LUĂM MAI MULTE MĂSURI DE SIGURANŢĂ ŞI CU ATÂT PERICOLUL ESTE MAI MARE. Cu cât cazi mai de sus într-un bazin plin cu apă, cu atât intri mai adânc şi dacă nu ai puterea să ieşi la suprafaţă este grav.

Nu vrem să facem pledoarie niciunei ideologii religioase. Atunci când vom face referire la ele, religiile vor fi prezentate pe picior de egalitate.

Unii sau alţii vor spune despre autor „Este de-al nostru; noi l-am învăţat ceea ce ştie!”. FIECARE FIINŢĂ ESTE LIBERĂ! Am studiat şi am filtrat prin propria CONŞTIINŢĂ, teoriile multor ştiinţe, grupări spirituale, religii şi culte religioase, precum şi ale profesorilor, maeştrilor, învăţătorilor şi mentorilor lor.

MULŢI OAMENI CU MINŢI LUMINATE MI-AU FOST MENTORI, ÎNDRUMĂTORI, PROFESORI SAU INSTRUCTORI. Unii în mod direct la şcoală, colegiu, universitate,etc, iar alţii prin cărţile lor, emisiunile radio-TV, diverse pagini de Internet şi reviste de specialitate. AM ÎNVĂŢAT DE LA TOŢI CÂTE CEVA ŞI DE LA UNII CHIAR FOARTE MULT.

ÎN ACEST BLOG SE OGLINDEŞTE MAI MULT SAU MAI PUŢIN PERSONALITATEA FIECĂRUIA.

CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, ÎI IUBESC PE TOŢI, ÎI STIMEZ, ÎI RESPECT PE TOŢI ŞI LE MULŢUMESC TUTUROR CU TOATĂ FIINŢA MEA!

Adrian Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu